Uitvaartverzorging

 

Uitvaartzorg op maat

Wij verzorgen de uitvaart in een gebied dat zich rond Hoogezand – Sappemeer gemeente Midden – Groningen uitstrekt, (Groningen en Noord Drenthe). Op een persoonlijke, betrokken en zorgvuldige manier verzorgen wij begrafenissen en crematies voor iedereen met of zonder (uitvaart)verzekering.

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak komt het onverwacht. U wordt overspoeld door emoties van onmacht, wanhoop en verdriet, gevoelens waar u zich aan over zou willen/moeten geven.

 

Belangrijke beslissingen

Helaas moeten er in een tijdsbestek van enkele dagen veel praktische en ingrijpende beslissingen worden genomen en allerlei afspraken worden gemaakt. U als nabestaande moet bedenken waar uw dierbare wordt opgebaard, hoe het overlijden bekend wordt gemaakt, of er een begrafenis of crematie moet worden besproken, hoe de uitvaart er uit moet gaan zien en ga zo maar door. U heeft vast veel persoonlijke wensen en voorkeuren waar rekening mee moet worden gehouden tijdens een uitvaart. De belangrijkste zaken hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet in de codicil.